Dani draganića

Udruga ‘Novi život’ organizira Školu zdravog života u prirodi

Udruga oboljelih od raka, leukemije i ostalih malignih bolesti “Novi život” najavila je Školu zdravog života u prirodi koja će se održati od 22.6.2018. do 25.6.2018. u Lovačkom društvu MULJAVA, na obroncima Petrove gore.

Školu će voditi magistar nutricionista Nenad Bratković iz Zagreba. Predsjednik udruge Novi život Ivan Mandić će svojim svjedočanstvom otkriti kako se izliječio od dijabetesa, visokog tlaka i kolesterola. Otkrit će kako je i zašto prekinuo s kemoterapijom koju je primio kada je doznao da je obolio od neizlječivog raka multipli mijelom plazmocitom.

Svaki dan će biti dvosatna teoretska predavanja o hrani. Kako ne bi sve ostalo samo na teoriji slijede praktične radionice kuhanja gdje će kuhari pripremati obroke prema uputama nutricionista Bratkovića. Na radionicama će prisustvovati i medicinsko osoblje koje će polaznicima mjeriti šećer u krvi, tlak, težinu i slično. Na radionicama će biti osigurano i pojedinačno nutritivno savjetovanje.

U Školu su dobrodošli svi koji žele naučiti na koji način prehranom doći do boljeg i kvalitetnijeg života. Svi zainteresirani trebaju se predbilježiti na novizivot.udr@gmail.com ili na broj mobitela 091 944 71 85 gdje će dobiti informacije o cijeni. Kućni ljubimci su dobrodošli.