Dani draganića

Turnir u odbojci u nedjelju, cross fit u utorak

U nedjelju, 17. lipnja tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac na novouređenim odbojkaškim terenima, na Atletskom uz Koranu (Staro atletsko) organizira turnir rekreativaca u odbojci. Turnir  započinje u 17 sati, a sudjeluje šest mješovitih ekipa. Iz Mladosti pozivaju sve ljubitelje odbojke, kao i bivše, sadašnje i buduće odbojkaše da budu publika na ovom turniru.

Već u utorak, 19. lipnja, na istom mjestu, u organizaciji Mladosti d.o.o. Karlovac i CrossFita Karlovac, biti će održana demonstracija cross fita. Podsjetimo riječ je o treningu snage i kondicije, koji se bazira na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima, kombinirajući gimnastiku, dizanje utega, kardio trening, vježbe sa vlastitim tijelom, funkcionalne pokrete itd. Treninzi cross fita održavat će svakog utorka, sljedeća tri tjedna, s početkom u 19 sati.

Oni su poklon CrossFita Karlovac Karlovčanima, s ciljem da naši sugrađani nauče pravilno trenirati kako bi vježbanje postalo sastavni dio njihove svakodnevnice. Naime, dolazak na treninge je besplatan, stoga iskoristite ovu jedinstvenu priliku.