Podno planine Mosor u gradu Omišu, održano je kadetsko i juniorsko prvenstvo Hrvatske. Nastupilo je ukupno 442 natjecatelja iz 58 klubova. Na kadetskom prvenstvu 273, a na juniorskom 169 boraca. Članovi Taekwondo kluba Banija Pandas vratili se se iz Omiša bogatiji za četiri medalje.

Osmeročlana natjecateljska ekipa iz taekwondo kluba „Banija Pandas” ostvarila je u Omišu odličan rezultat. Osvojena su četri odličja, od kojih jedno zlato i tri bronce. Novi kadetski prvak Hrvatske u kategoriji kadeta do 41 kg postao je Petar Fičko. Sa četri pobjede i ukupnom skorom 71:15 uvjerljivo je osvojio prvo mjesto.

Broncama su se okitili Gabrijela Fehervari među kadetkinjama do 44 kg i to s 2 pobjede, Lucio Matuzić u kadetima do 37 kg s 1 pobjedom i Aleksandra Macut među kadetkinjama do 59 kg također s jednom pobjeda. Ivan Latković i Mia Šnajder su nažalost poraženi u borbama za odličja. Na juniorskom prvenstvu Hrvatske nastupila je Lucija Hrebac u kategoriji juniorki do 49 kg te je u borbi za medalju izgubila od prve favoritkinje prvenstva.