Dani draganića

Hotel Banija prve goste mogao bi dobiti ove jeseni

Na karlovačkoj Baniji uskoro će biti gotov hotel Banija s četiri zvjezdice. Projekt je to koji je tvrtka Star Turist prijavila na natječaj ‘Podrška razvoju malih i srednjih poduzetnika u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela’, Ministarstva poduzetništva i obrta. Gradonačelnik Damir Mandić je uz investitora i suradnike obišao lokaciju hotela.

U karlovačkom hotelu Banija uskoro će moći odmoriti putnici, turisti i svi koji odluče doći u Karlovac. Hotel s četiri zvjezdice i 32 sobe u ovom trenutku je jedna od najvrijednijih investicija u turizam grada Karlovca, rekao je gradonačelnik Mandić.

Vrijednost investicije će doseći i do 17 milijuna kuna. Investitor je naglasio kako će to biti ekološki hotel jer se u izgradnji koriste prirodni materijali. Uz osnovnu uslugu nudit će usluge mini wellnessa sa jacuzzijem, saunama i sobom za masažu. Izgradnja hotela trebala bi biti gotova za tri mjeseca te se otvorenje očekuje krajem rujna, rekao je investitor Tomislav Hrastovšćak.

Hotel će imati prednji ulaz s glavne ceste na Baniji, te dva izlaza sa stražnje strane i parkiralište u sklopu hotela. Prednja zgrada hotela će biti replika zgrade koja je prije postojala na istom mjestu.