Glazbena škola Karlovac i MIOŠ predstavili zajedničku e-razglednicu ‘Karlovac u glazbi i slici’

Glazbena škola Karlovac i Mješovito industrijsko-obrtnička škola zajednički su izradile e-razglednicu. E-razglednica je nastala na projektu koji je raspisalo Ministarstvo turizma, a kojemu je cilj ‘promocija i jačanje strukovnih zanimanja za turizam’.

E-razglednica ‘Karlovac u glazbi i slici’ naziv je zajedničkog projekta Glazbene škole Karlovac i MIOŠ-a. Projekt je to koji se provodio kroz 6 mjeseci, a sada je i službeno završen.

Osim e- razglednice izradili su i retro tiskane razglednice koje se mogu kupiti u Aquatici, a na kojima su ispisane upute gdje se može pogledati e-razglednica. Vrijednost cjelokupnog projekta je 40 tisuća kuna. Novac su škole međusobno podijelile i upotrijebile za unaprijeđenje nastave. U MIOŠ-u su tako kupili nove fotoaparate.

Uz učenike Glazbene škole Karlovac (harmonikaši) i Mješovito industrijsko-obrtničke škole (fotografi) u projekt su bili uključeni i učenici obrtničke televizije Majstori tv iz Zagreba.

Ovo je samo početak suradnje ovih dviju škola, planiraju nastaviti provoditi projekte vezane za promociju strukovnih zanimanja i turizma.