Dani draganića

Na svečanoj sjednici grada Duga Resa dodijeljena priznanja i nagrade

Na svečanoj sjednici grada Duga Resa, pred Dugorešanima i gostima izneseni su projekti na kojima se radilo u protekloj godini, te su najavljeni i oni koji se tek očekuju. Nagrađeno je i šest pravnih osoba ali i pojedinaca koji su doprinijeli pozitivnom razvoju Duge Rese.

‘Ulažući zajednički trud u vodovod i odvodnju, nogostupe, ceste i rasvjetu grad Duga Resa dostići će zavidan standard’ rekao je gradonačelnik Tomislav Boljar.

Župan Damir Jelić izdvojio je nekoliko značajnih projekata na kojima radi Karlovačka županija, a koji se odnose na Dugu Resu. ‘Sljedeće godine očekuje se početak radova na bolnici u Dugoj Resi. U Domu zdravlja Duga Resa će krenuti projekt KaŽu zdravlje. Srednja škola Duga Resa zbog manjka učenika vjerojatno će dobiti nove programe koji bi trebali biti od pomoći za budućnost škole’, spomenuo je Jelić.

Povelju grada Duga Resa s plaketom dobio je Klub podvodnih aktivnosti Vodomar, javno priznanje dobilo je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vlašić, a novčanu nagradu DVD Belavići i stručni stožer KK Duga Resa kojeg čine Zlatko Čunović, Branko Šavor i Davor Kasunić.