Ured državne uprave preselio u Križanićevu ulicu

Ured državne uprave u Karlovačkoj županiji  preselio je iz Vraniczanyeve u Križanićevu ulicu. Ured je do sredine lipnja djelovao u prostoru županije, koja također želi objediniti sve službe na jednom mjestu, a preseljenje prije svega doprinosi racionalnijem radu i uštedama, poručuje predstojnica Ines Pavlačić.

Već dva tjedna većina odjela Ureda državne uprave djeluje na jednom mjestu. Osim što to donosi racionalizaciju troškova, drugačije je kad su nadređni u istoj zgradi kao zaposlenici, smatra Pavlačić, iako dodaje da je i do sada sve odrađivano na visokoj razini.

Preseljenje olakšava i strankama koje više ne moraju lutati od lokacije do lokacije, što će sigurno uzrokovati veću učinkovitost Ureda, dodaje Pavlačić. U planu je u sljedećem razdoblju obnoviti zgradu u Križanićevoj ulici, iako je to složen postupak, njime bi se udahnuo novi život jednoj zgradi u Zvijezdi.

Nakon dvorane za vjenčanja koja je krajem prošle godine preseljena u državni prostor ovo je još jedna korak u ostvarivanju ušteda, ali i podizanju efikasnosti rada Ureda.