KABA

Kinoklub Karlovac priprema bogat program za Riječno kino

Filmski program Riječnog kina i ove godine organizira se u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Donosi ga Kinoklub Karlovac 8. godinu zaredom. Manifestacija počinje u subotu 14. srpnja u 21 sat na Foginovom kupalištu u Karlovcu održavanjem kviza pod nazivom “Karlovačko izdanje najjačeg kviza ikad” kojeg će voditi popularni stand – up komičar Goran Vugrinec Goc. Nakon kviza će biti održana projekcija horor filma “Obdukcija Jane Doe” u ponoć.

Podršku Grada Karlovca i Karlovačke županije izrazile su pročelnica UO za društvene djelatnosti Grada Karlovca Draženka Sila – Ljubenko te pročelnica UO za školstvo Karlovačke županije Marija Medić.

-Grad Karlovac, kao što je to poznato, podržava sve udruge u njihovom radu i to želimo nastaviti činiti i dalje, poručila je pročelnica Draženka Sila Ljubenko.

-Riječno kino kao manifestacija već je sad prepoznata i izvan naše županije, istaknula je pročelnica Marija Medić.

U naredna 4 tjedna, filmovi će se gledati na Foginovom odakle je sve krenulo te je to ujedno i glavna lokacija. Filmovi će biti prikazani i u Ozalju, Kamanju, Dugoj Resi, Lasinji, Bariloviću i Ogulinu a po prvi puta i u Vojniću gdje će program biti održan na Petrovoj gori.

Ulaz na sve programe je besplatan.

omicron