KABA

Otvoreno 8. Riječno kino

Entuzijazam mladih članova Kino kluba Karlovac urodio je i ove godine bogatim programom za sve ljubitelje filma uz rijeku. Otvoreno je 8. Riječno kino koje će trajati do 13. kolovoza. Program za odrasle će se odvijati osim u Karlovcu i u Dugoj Resi, Ogulinu, Kamanju, Bariloviću, Lasinji, Ozlju i prvi put kod Spomenika na Petrovoj Gori. Program za djecu, uz Karlovac i u Dugoj Resi i Slunju.

Kvizom KINKI na Foginovom je kupalištu počelo Riječno kino. Voditelj kviza je i ove je godine bio stand up komičar Goran Vugrinec Goc. Nakon kviza, u ponoć je održana projekcija hororca Obdukcija Jane Doe. Osim u Karlovcu, Riječno kino gostuje u Dugoj Resi, Ozlju, Ogulinu, Bariloviću, Lasinji, Kamanju te po prvi puta kod Spomenika na Petrovoj gori. Program za djecu počinje sutra u Dugoj Resi, nakon čega film za djecu ide u Slunj 23. te u Karlovac 30. srpnja.

Zbog današnje finalne utakmice program riječnog kina koji je bio predviđen za večeras, film Comic Sans su odgodili za srijedu.

Uspješnu manifestaciju organizira skupina mladih entuzijasta iz Kino kluba Karlovac, a programom uvijek prate različite ukuse publike. Organizacija ovakvo specifičnog događaja velik je izazov pa ne čudi da ga prate i brojne anegdote.

Svih ovih godina publika je svojim dolascima pokazala da je ideja o kinu uz rijeku na luftićima pun pogodak, a ne sumnjamo da će tako biti i ove godine.

 

 

omicron