KABA

Karlovac je dočekao Dejana Lovrena!

Dejan Lovren pravi je ponos grada Karlovca. Raskošan doček njegovi vjerni navijači i bivši sugrađani pripremili su mu u samom centru grada, kod Glazbenog paviljona, no prvo mjesto koje je posjetio kad je došao u popodnevnim satima bilo je naselje Grabrik, gdje je proveo velik dio svog djetinjstva. Tu je napravio svoje prve nogometne korake, a umjesto na gol, loptu je napucavao u zid zgrade u kojoj je živio.

S nama je naravno podijelio i svoje dojmove s jučerašnjeg povijesnog dočeka u Zagrebu, kao i svoje osjećaje nakon osvajanja srebrne medalje u Rusiji. Rekao je da još uvijek nije svjestan rezultata koji su ostvarili, kao ni jučerašnjeg dana. Još uvijek mu sve djeluje nestvarno i ističe da će mu trebati još neko vrijeme da se emocije slegnu.

Nakon našeg razgovora, Dejan se uputio na centralni doček, gdje ga je dočekao gotovo cijeli Karlovac, uz gromoglasan pljesak i navijačke pjesme. Zahvalio se svima na toploj dobrodošlici, a iskoristio je priliku i čestitati nedavni rođendan svom gradu. Veselje i zabava nesumnjivo će potrajati do dugo u noć, jer kako kažu Karlovčani- Dejan je naša legenda, učinio nas je sve ponosnima i ovaj dan ćemo zasigurno pamtiti cijeli život.