KABA

Riječno kino donosi popularne naslove na obale Kupe i Korane

Organiziran je program Riječnog kina u Dugoj Resi u utorak, 17. srpnja. Posjetitelji su se pridružili “Kvizu preko mobitela” te odigrali filmski kviz. Najuspješnija ekipa bili su “Crafteri”. Film Jumanji: Welcome to the Jungle nije projiciran u dugoreškom amfiteatru kako je bilo planirano zbog tehničkih problema no Dugorešani će dobiti novu priliku pogledati ovu komediju.

Riječno kino se u Karlovcu nastavlja na uobičajenoj lokaciji. U srijedu, 18. srpnja, u 21 i 30 sati na Foginovom kupalištu bit će održana projekcija nagrađivanog hrvatskog filma Comic Sans, poznatog redatelja i scenarista Nevija Marasovića.

U petak, 20. srpnja, Riječno kino otputovat će u Ozalj, a Gradsko kupalište na Kupi postat će kino na otvorenom gdje će gledatelji od 21 i 30 sati moći uživati u napetoj atmosferi filma Putnik s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi.

Subota i nedjelja ponovno su rezervirani za filmske večeri na Foginovom kupalištu u Karlovcu. U subotu 21. srpnja u 21 i 30 sati bit će prikazan film Scream for Me Sarajevo a idućeg dana u nedjelju u isto vrijeme posjetitelje očekuje komedija Leptiri.