Dani draganića

Nakon preuređenja otvoren SPAR u Grabriku

SPAR je u Karlovcu i Velikoj Gorici otvorio svoje dvije potpuno preuređene i suvremeno opremljene trgovine. Supermarket u Karlovcu ima više od 1100 četvornih metara i 45 zaposlenih. Oba supermarketa imaju ugrađen ekološki prihvatljiv sustav grijanja i klimatizacije zahvaljujući kojima se značajno štedi energija.

U SPAR u Karlovcu i Velikoj Gorici uloženo je više od 33 milijuna kuna. Prilikom preuređenja vodili smo se najnovijim SPAR-ovim standardima te novitetima u ekologiji i energetskoj učinkovitosti. Želja nam je našim kupcima pružiti što bolje iskustvo kupovine zbog čega smo prodajna mjesta učinili i vizualno atraktivnima, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

KARLOVACKO

U oba supermarketa čak 75% energije potrebne za grijanje dobiva se kroz korištenje otpadne energije putem modernog sustava rashladne tehnike. Implementirani sustavi imaju iznimno pozitivan utjecaj na okoliš jer smanjuju emisiju ugljičnog dioksida koja nastaje grijanjem. Osim potpunog unutarnjeg uređenja promijenjene su vanjske fasade te zamijenjene nadstrešnice.

SPAR u Karlovcu kupcima će biti otvoren od 7 do 21 sat od ponedjeljka do nedjelje.