KABA

Mala planinarska škola “Klinci i klinceze 2018” – prilika za upoznavanje osnova planinarstva

Uvodnim predavanjem u nedjelju, 9. rujna u 16 sati u Planinarskoj kući „Zvonimir Plevnik“ na Kalvariji započinje s radom 8. po redu Mala planinarska škola „ Klinci i klinceze 2018“ u organizaciji Planinarskog društva „ DUBOVAC“, Karlovac.

Mala planinarska škola polaznike upoznaje s osnovama planinarstva i prilagođena je djeci uzrasta do 15 godina. Nastavni sadržaji, sukladno Pravilniku HPS-a, će se obrađivati na pitanjima koja su djeci bliska, na pojednostavljen i sažet način, obogaćen društvenim, sportskim i zabavnim aktivnostima među polaznicima.

Škola će se provoditi tijekom mjeseca rujna, listopada i studenog, u obliku tematskih izleta, prema programu koji je dostupan na stranicama PD „DUBOVAC“  ili na Facebook stranici PD“DUBOVAC“. Upisi su u tijeku, četvrtkom od 19 i 30 sati u Maloj dvorani Školske sportske dvorane Mladost, ili na broj mobitela 091 3903 311.

Škola je besplatna za sve polaznike, koji će po uspješnom završetku, na prigodnom druženju 4. studenog dobiti diplome Hrvatskog planinarskog saveza.