Studentski centar Karlovac raspisao je jesenski Natječaj za primanje redovitih studenata u Studentski dom Karlovac te za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Karlovcu u akademskoj godini 2018./2019.

Studenti se natječu za preostala dva mjesta u Studentskom domu te 35 subvencija za smještaj kod privatnih stanodavaca.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti (državljani Republike Hrvatske i državljani EU-a s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH) koji studiraju u Karlovcu, te kandidati koji upisuju redoviti studij u jesenskom roku.

Rok za prijavu na natječaj je 14. rujan. Prijave na natječaj dostavljaju se isključivo poštom, uz uvjet da je prijava s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga smatra se danom predaje Studentskom centru Karlovac, poručuju iz Centra.

Skrećemo pozornost studentima da dokumenti koji su uvjet za prijavu na natječaj moraju biti ispravno popunjeni i potpisani od strane studenta i/ili ovlaštene osobe. Nekompletna dokumentacija i dokumentacija poslana izvan natječajnog roka neće biti razmatrana, dodaju.

Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 25. rujna na oglasnoj ploči Studentskog centra te na internetu na adresi www.scka.hr.