Dani draganića

I ove godine na EKOBIS-u karlovački predstavnici

Na 16. Međunarodnom sajmu ekologije EKOBIS 2018, koji će se održati u Bihaću od 13. do 15. rujna i ovaj put predstavit će se članice Hrvatske gospodarske komore.

Članice HGK prisutne su na bihaćkom sajmu od njegova početka na temelju sporazuma o suradnji između Županijske komore Karlovac i organizatora, Privredne komore Unsko-sanskog kantona. Ove godine na zajedničkom štandu HGK, u organizaciji karlovačke komore, izlagat će PPK karlovačka mesna industrija d. d., DS Smith Plastics Karlovac d. o. o., Energy Pellets d. o. o., Express d. o. o. i OPG Gostović.

Inače, EKOBIS je sajam izložbeno-prodajne orijentacije, namijenjen tvrtkama iz prehrambene, drvne, tekstilne i drugih industrija i djelatnosti, a posebno onih koje se bave ekološkom proizvodnjom hrane te proizvodnjom ekoloških tehnologija i opreme za zaštitu okoliša.  Uz izlagački program ovaj sajam nudi i bogat stručni program u kojem je središnje događanje već tradicionalna Međunarodna konferencija o regionalnoj suradnji, ove godine s temom “Poljoprivredna proizvodnja i prehrambena industrija“.

S obzirom da Županijska komora Karlovac ove godine obilježava 20. obljetnicu potpisivanja sporazuma o suradnji s bihaćkom komorom, bit će ovo prilika i za razgovore o unaprjeđenju dosadašnje suradnje te o planiranoj konferenciji o prometnom pravcu Novo Mesto – Karlovac – Bihać.