Dani draganića

Još jedna akcija “Ako imaš kunu viška…”

Udruge Daj 5 i Jak kao Jakov organizirale su šesti puta glazbeno – humanitarnu akciju pod nazivom “Ako imaš kunu viška…” namijenjenu djeci oboljeloj od malignih bolesti. Karlovčani su ovu akciju dobro prihvatili i uvijek se rado odazovu pomoći djeci, poručuju organizatori.

Karlovačka je promenada jutros odzvanjala tamburaškom glazbom. Iako su bendovi uglavnom sinoć imali svirke, to ih nije spriječilo da već od 10 sati budu duž promenade i uključe se u humanitarnu akciju. Osim glazbe za koju su se pobrinuli Boemi, Kolege, Forte i DAJ 5, zainteresirani Karlovčani su na dva štanda mogli kupiti suvenire, majice i slikovnice Udruge Jak kao Jakov.

A oni koji danas nisu stigli do Promenade ne moraju brinuti, ovih dana Udruga Jak kao Jakov bit će aktivna ne samo u Karlovcu, već i u okolici. Sutra ih tako možete pronaći u Jaškovu na Štrudlafestu, u subotu 22. rujna na Promenadi u sklopu Festivala volonterizma, a subotu iza toga na Sajmu udruga.

Za radionice su uvijek dobro došli i volonteri. Radionice se odvijaju u popodnevnim satima ponedjeljkom, srijedom i petkom u prostorijama Udruge u Lana centru.