Taekwondo prezentiran u svim gradskim vrtićima i školama

Da je bavljenje sportom u najranijoj dobi zdravo za razvoj djece već je dobro poznata stvar, no iz Taekwondo kluba Banija Pandas koriste svaku priliku da najmlađima pokažu što sve mogu naučiti na njihovim treninzima. Izuzetak nije ni početak ove školske godine.

Na početku školske godine članovi taekwondo kluba Banija Pandas održali su prezentacije vještine u svim osnovnim školama i vrtićima. Već dugi niz godina Pandas team ima suradnju s ravnateljima i ravnateljicama svih škola i vrtića.

Djeci je potrebna informacija sa kojim se sve aktivnostima mogu baviti u našem gradu, pa tako članovi kluba godinama okupljaju najmlađu djecu koja gledanjem prezentacije iz prve ruke mogu vidjeti kako izgleda taekwondo i zainteresirati se za njega. Djeca su mogla u jednoj prezentaciji vidjeti široku lepezu aktivnosti u taekwondou, od borbe, razbijanja dasaka, samoobrane, uličnih skečeva, do rada na fokuserima.

Pozvana su sva zainteresirana djeca da iskoriste besplatan mjesec treniranja u Pandas klubu, a sve ostale informacije možete dobiti na facebook i web stranicama kluba.