U Jastrebarskom Kotlovina Show

Turistička zajednica grada Jastrebarskog u suradnji s Gradom Jastrebarsko, u subotu, 29. rujna organizira već tradicionalno gastro natjecanje u pripremi kotlovine ‘Kotlovina Show’. Gastro manifestacija će se održati u perivoju dvorca Erdody s početkom pripreme kotlovine u 15 sati.

Ove godine na gastro natjecanje u spremanju najbolje kotlovine u Jastrebarskom se prijavilo 39 natjecateljskih ekipa. Ekipe će biti podijeljene u dvije kategorije, a to su: „Free style kategorija“ i „Vatrogasna kategorija“, dok će kategorija „Politička kuhinja“ biti van natjecateljska kategorija. Natjecateljske ekipe imaju dva sata za spremanje kotlovine.  Za vrijeme pripreme stručni žiri će obilaziti natjecateljske ekipe. Uz zabavni sadržaj na show-u po završetku natjecanja organizatori organiziraju besplatno kušanje kotlovine posjetiteljima.

Osim pripremanja kotlovine bit će organizirani ugostiteljski sadržaj, DJ, likovna radionica, pokazni sat Svetojanskih mažoretkinja, zorb lopte te ostali zanimljivi sadržaj. Za natjecatelje i posjetitelje su pripremljeni noviteti u programu manifestacije. Najbolji majstori kotlovine će biti nagrađeni vrijednim nagradama sponzora, dok najbolju ekipu očekuje jedinstvena nagrada.