Uzbudljive utakmice mladih karlovačkih rukometašica i rukometaša

Izuzetno produktivan vikend imale su selekcije RK Škole rukometa Karlovac. Djevojčice rođene 2006./2007.godine na gostovanju u Ogulinu slavile su rezultatom 18:16. Igračice trenera Ivice Ljubića pokazale su veliko zalaganje i kvalitetu, a istaknule su se Lucija Bekić, Hana Skočibušić, Tonka Turkalj i Franca Rajčić koja je ujedno i najbolja igračica utakmice s osam postignutih pogodaka.

Dječaci istog godišta pod vodstvom trenera Danijela Grbačića ugostili su igrače RK Veruda iz Pule te pobijedili rezultatom 42:10. Svi domaći igrači imali su priliku zaigrati, a najbolji strijelci bili su Ivan Frković, Borna Kovačić i Nol Velimirović.

Pobjede ovog puta nisu uspjele izboriti mlađe kadetkinje (2004./2005.godišta). Na prvom turnru u novoj sezoni, izabranice trenera Danijela Grbačića su, unatoč jakom otporu rezultatski bile slabije od momčadi Dugog Sela 55 i Ivanića.

Po prvi put u povijesti dječaci rođeni 2008. i 2009. godine igraju Prvu Hrvatsku rukometnu ligu za dječake B. Ranijih godina ulazno godište igralo je u međužupanijskoj rukometnoj ligi, a od ove godine ulazno godište igra 1. HRLDB. Obzirom da RS Karlovačke županije sada po novom ustroju pripada Regiji Zapad, tako i najmlađi rukometaši moraju igrati s klubovima iz Istre, Primorja i Like. Ovoga puta se gostovalo u Rijeci i gralo s RK Pećinama i RK Viškovo. U prvom susretu protiv igraća Pećina Karlovačani su izgubili s 14:6, no u drugom su zasluženo slavili rezultatom 15:8, U pobjedničkom ogledu istaknuli su se Mauro Vranić, Luka Katušić, Luka Katavić, Lovro Župčić i Tin Šebalj.