Dani draganića

Radovi u Preradovićevoj gotovi do zime

Zamjenik gradonačelnika Karlovca Ivan Mrzljak sa suradnicima i predstavnicima Vodovoda i kanalizacije te izvođača obišao je radove u Preradovićevoj i Gundulićevoj ulici. Iako je završetak najavljen za veljaču iduće godine Mrzljak kaže da će sve biti gotovo do zime.

Ovim projektom u Preradovićevoj i Gundulićevoj ulici rekonstruirat će se kanalizacijska i vodovodna mreža, opločit će se nogostupi, asfaltirati nova prometnica, razviti nova javna rasvjeta, izradit će se nova DTK instalacija, a doći će i nova komunalna oprema. Sve financiraju grad Karlovac i Vodovod i kanalizacija, u ukupnoj vrijednosti od oko 5,7 milijuna kuna s PDV-om.

Zbog radova u ovim ulicama promet je sada djelomično zatvoren, a uskoro će biti i u potpunosti pa se građane moli za strpljenje i razumijevanje.

Gradilište je s predstavnicima izvođača, VIK-a i Gradske četvrti Zvijezda obišao zamjenik gradonačelnika Karlovca Ivan Mrzljak koji je najavio mogućnost da radovi završe do zime iako je predviđeni rok završetka 16. veljače iduće godine.

Prema riječima predstavnice VIK-a, Aleksandre Šašek Kovačić, ovim projektom će se unaprijediti ne samo kvaliteta usluge vodoopskrbe i odvodnje svih stanara ove ulice, nego i kvaliteta života općenito.