Dani draganića

Župan Damir Jelić obišao novouređene dnevne bolnice

Župan Damir Jelić obišao je sa suradnicima novouređene prostore dnevnih bolnica pri Općoj bolnici Karlovac u pratnji ravnatelja Ervina Jančića. S gotovo 36 milijuna kuna obavljena je rekonstrukcija, uređenje i opremanje ukupno 10 dnevnih bolnica i 4 operacijske dvorane za operativne zahvate jednodnevne kirurgije.

Domaćini su župana i suradnike proveli kroz dnevne bolnice i dnevne kirurgije koje su uređene sredstvima EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Projekt je obuhvatio rekonstrukciju, uređenje i opremanje ukupno 10 dnevnih bolnica i 4 operacijske dvorane za operativne zahvate jednodnevne kirurgije. Ukupna je vrijednost 35.731.867,90 kn.Radovi su završili prema predviđenom terminskom planu u lipnju ove godine.

Dobar glas daleko se čuje, potvrđuje i iskustvo karlovačke bolnice u koju dolazi sve više pacijenata iz šire okolice. S viđenim je iznimno zadovoljno i ponosno i izaslanstvo županije na čelu sa županom Damirom Jelićem.

Uređenje prema najsuvremenijim standardima svakako podiže kvalitetu cjelokupnog funkcioniranja bolnice pa tako ulijeva i dodatno povjerenje pacijentima.