Na mostu u Pokupskom odana počast svim poginulim braniteljima

Kao i svake godine, i ove godine uoči blagdana Svih svetih i Dušnog dana ispred spomenika poginulim braniteljima u općini Pokupsko, na mostu na rijeci Kupi, predstavnici Zagrebačke županije zapalili su svijeće i položili vijenac u čast poginulim Hrvatskim braniteljima.

‘Hrvatski san o suverenosti i slobodi imao je strašne ljudske žrtve’, rekao je Damir Mikuljan, predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije koji je ovim putem izrazio sućut svim obiteljima nestalih i poginulih branitelja. ‘Njihova žrtva nije bila uzaludna i neće biti zaboravljena’, rekao je Mikuljan.

‘Za suverenu i slobodnu Hrvatsku najzaslužniji su hrvatski branitelji. Ako imamo zajedništvo koje su branitelji imali u obrani Domovine, sve probleme ćemo lako riješiti’, rekao je Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije.

‘Oni koji su pošli u rat, pošli su sa snovima o boljem, pravednijem i slobodnijem društvu i to je ono na čemu općine, gradovi i županija trebaju nastaviti raditi’, zaključio je Damir Mikuljan na mostu u Pokupskom.