Dani draganića

Krenule prijave za najljepši blagdanski uređen poslovni prostor u Karlovcu

TZ grada Karlovca i Grad Karlovac pozivaju sve vlasnike i zakupnike poslovnih prostora u Karlovcu da se prijave na izbor za najljepši adventski izlog u Karlovcu kako bi potaknuli uređenje izloga poslovnih prostora za vrijeme blagdana.

Prijave su otvorene do 10. prosinca 2018. godine. Birat će se najljepši adventski izlog i/ili površina ispred poslovnog prostora u kategoriji – Najljepši adventski izlog po izboru građana.

Na ovaj javni poziv mogu se javiti zakupci i/ili vlasnici poslovnih prostora u Karlovcu koji su u funkciji. Može se prijaviti originalno i atraktivno uređen izlog ili površina ispred poslovnog prostora, uz uvjet da navedeno ostane uređeno i nakon izbora najboljih, odnosno do 6. siječnja 2019.

Prijave se dostavljaju u TZ grada Karlovca putem maila info@visitkarlovac.hr i putem prijave u inbox na FB stranici Visit Karlovac (s naznakom „adventski izlog“). Prijava treba sadržavati:  ime i prezime osobe koja prijavljuje izlog, broj telefona, kontakt osobe, točan naziv vlasnika ili zakupnika poslovnog prostora (ime tvrtke/obrta/udruge…), točnu adresu na kojoj se nalazi izlog i/ili uređena površina.

Službeni fotograf obići će i fotografirati sve prijavljene lokacije. Za svoj omiljeni izlog građani će glasati putem FB stranice TZ grada Karlovca „Visit Karlovac“ u galeriji fotografija koja će biti objavljena 17. prosinca 2018. Priznanja i nagrade za prva tri mjesta bit će dodijeljene u sklopu manifestacije „Advent u Karlovcu“ u nedjelju, 30. prosinca 2018., u Glazbenom paviljonu.

SMJERNICE ZA UREĐENJE IZLOGA:
– vidljivost s ulice
– tema odgovara i podudara se s blagdanskim temama
– usklađenost boja i stila
– uređenje sadrži povijesne fotografije lokacije/grada
– uređenje sadrži tradicionalne motive
– kreativnost i inovativnost
– osvjetljenje izloga noću
– bez uvredljivih sadržaja