Rukometaši putuju u Solin

Nakon prošlotjednog teškog ogleda protiv Hrvatskog Dragovoljca, karlovački rukometaši ovaj vikend putuju u Solin, kod istoimene ekipe. Iako se radi o momčadi koja se nalazi na samom dnu prvenstvene ljestvice, Karlovčanima neće biti nimalo jednostavno osvojiti dva boda, s obzirom na velik broj ozlijeđenih igrača.

Karlovački prvoligaši na domaćem su terenu slavili protiv Hrvatskog Dragovoljca rezultatom 29:27, a nova dva boda od izuzetne su važnosti zbog nedavnog poraza u Crikvenici. Unatoč pobjedi, izabranici trenerice Tatjane Rašić u utakmicu su ušli bez ijednog zdravog kružnog napadača, pa su na crtu uskakali igrači s drugih pozicija. Sad je na redu utakmica protiv Solina. Trenutno imaju samo jedan bod i nalaze se na posljednjem mjestu rang ljestvice, ali unatoč slabijoj sezoni imaju mladu momčad, fizički odlično pripremljenu. Izvrsni golman igra samo domaće utakmice, a dobro odrađuju i svoju duboku 6-0 obranu. Karlovčani će zato morati dati sve od sebe kako bi ostvarili novu pobjedu.

Nakon Solina slijedi utakmica na domaćem terenu s ekipom Trogira, pa gostovanje u Metkoviću i Dubrovnik doma.

Igrači na koje trenerica Rašić neće moći računati za nedjelju su sigurno Frketić, Hrvojević i Crnković. Karlo Capan bi se trebao priključiti sljedeći tjedan, Bačić još osjeća bolove u koljenu, Radočaja muče leđa, a Begić je izvrnuo zglob na treningu, pa je i on upitan.