Zimska služba spremna

Iako se ne očekuje onako velika količina snijega kao lani, zimska služba Grada Karlovca je spremna. Ni ovaj prvi snijeg nije ih iznenadio. Na teren je noćas i jutros izašlo petnaest ekipa, sve je posipano solju, a nema ni pritužbi građana, poručio je načelnik Stožera zimske službe Ivan Mrzljak.

Stožer zimske službe održao je sastanak prije gotovo mjesec dana na kojem su dogovorili plan rada i utvrdili stanje prema kojem su zaključili da je sve spremno.

Noćas i jutros petnaest je ekipa izašlo na teren, sve je posipano solju, a uključeni su i kooperanti, Čistoća i Zelenilo. nema ni pritužbi građana, istaknuo je Ivan Mrzljak, načelnik Stožera.

Nadalje, sve su ekipe spremne i zime se ne moramo bojati, a ukoliko građani imaju primjedbi, mogu se javiti na telefon 628 147.

Bio je ovo jedan prodor hladnog zraka s padalinama koji se prema prognozama neće nastaviti u sljedećim danima, već se očekuje porast temperatura. Zima je tek nakratko pokazala zube, a ovo je bila mala test proba, ne samo za zimsku službu nego i za vozače i njihove mezimce.