Zimska služba spremna

289

Iako se ne očekuje onako velika količina snijega kao lani, zimska služba Grada Karlovca je spremna. Ni ovaj prvi snijeg nije ih iznenadio. Na teren je noćas i jutros izašlo petnaest ekipa, sve je posipano solju, a nema ni pritužbi građana, poručio je načelnik Stožera zimske službe Ivan Mrzljak.

Stožer zimske službe održao je sastanak prije gotovo mjesec dana na kojem su dogovorili plan rada i utvrdili stanje prema kojem su zaključili da je sve spremno.

Noćas i jutros petnaest je ekipa izašlo na teren, sve je posipano solju, a uključeni su i kooperanti, Čistoća i Zelenilo. nema ni pritužbi građana, istaknuo je Ivan Mrzljak, načelnik Stožera.

Nadalje, sve su ekipe spremne i zime se ne moramo bojati, a ukoliko građani imaju primjedbi, mogu se javiti na telefon 628 147.

Bio je ovo jedan prodor hladnog zraka s padalinama koji se prema prognozama neće nastaviti u sljedećim danima, već se očekuje porast temperatura. Zima je tek nakratko pokazala zube, a ovo je bila mala test proba, ne samo za zimsku službu nego i za vozače i njihove mezimce.