Dani draganića

Sisačkoj Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić vrijedna donacija Ine

Riječ je o stanici za centralni nadzor u Jedinici intenzivnog liječenja. Vrijednost donacije je Iznost donacije je 100.000 kuna, a nabaviti će se stanica za centralni nadzor pacijenata

Hrvatska nacionalna kompanija Ina odlučila je izdvojiti novac za nabavku specijalne opreme u sisačkoj Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić. Riječ je o stanici za centralni nadzor u Jedinici intenzivnog liječenja. Vrijednost donacije je 100.000 kuna.

Donaciju je na prigodnoj svečanosti ravnatelju bolnice Tomislavu Dujmenovću uručio direktor Rafinerije nafte Sisak Damir Butković. Tom prilikom naglasio je kako Sisak za Inu oduvijek ima poseban status. Zahvaljujući na donaciji ravnatelj Dujmenović je naglasio iznimnu važnost uređaja kako za najteže pacijente, tako i za zdravstvene radnike.

Na svečanosti uručenja donacije bio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa zamjenicima. Poseban ton dali su i članovi hrvatske vaterpolo reprezentacije, te zlatna olimpijka Sara Kolak. Svi okupljeni obišli su odjel pedijatrije u sisačkoj bolnici, te mališanima uručili prigodne poklone.