Dani draganića

“Maske su pale” – poručili ogulinski SDP-ovci na tiskovnoj konferenciji, a napadnuti čelnici HDZ-a nisu im ostali dužni

Ljutiti objavama na društvenim mrežama Anđelke Salopek, dugogodišnje istaknute članice HDZ-a, ravnateljice i predsjednice HDZ-ove zajednice žena „Katarina Zrinski“, čelni ljudi ogulinskog SDP-a odlučili su se i službeno obratiti javnosti. Tako je gradonačelnik Dalibor Domitrović na konferenciji za medije u Ogulinu rekao sljedeće:

Kad se ne bavi dijeljenjem milostinje građanima Hrvatske od kojih je HDZ napravio siromahe, onda Anđelka Salopek gazi hrvatske zakone, širi dezinformacije, laži i malodušje. Na prošlim izborima za vijeće MO Sveti Petar –Puškarići grubo je kršila izborni zakon na način da nije poštivala izbornu šutnju već je putem društvenih mreža širila HDZ-ovu političku propagandu. Sada ponovno širi DSS-ovu i HDZ-ovu političku propagandu, pokušavajući ocrniti gradonačelnika Ogulina, a isto tako i državne institucije koje prikazuje nesposobnima.”

Naravno, HDZ, kao ni Anđelka Salopek, gradonačelniku nisu ostali dužni.

Predsjednica Žup.organizacije Katarina Zrinski HDZ-a Marija Jelkovac rekla je da joj je neshvatljivo prozivanje gospođe Salopek na temelju njenog humanitarnog rada i volonterizma, što bi trebalo biti za pohvalu i nagradu. “Gospođa Salopek predsjednica je gradske organizacije Zajednice žena Ogulin tek dva i pol mjeseca i ne razumijem  kako su oni u tako kratkom vremenu nju prepoznali kao političku prijetnju te se obrušili  na nju ovako, na osobnoj razini”, dodala je Jelkovac.

Anđelka Salopek istaknula je da se humanitarnim radom bavi već 30 godina, da njena djela i postignuća dovoljno govore i da joj je sramotan i ružan način na koji je napadnuta od strane SDP-a.

Saborski zastupnik Tomislav Lipoščak smatra kako je ovaj napad na HDZ, zapravo pokušaj odmicanja fokusa od stvarnog problema u gradu Ogulinu, točnije od krize koju je izazvao gradonačelnik Domitrović uz pomoć svog političkog mentora Vukovića.

Vjerujemo kako će ova politička prepirka dobiti svoj nastavak, jer loptica je sad bačena u teren Ogulinskog SDP-a. A što će oni reći, tek treba vidjeti.