Andrea Pavlović i Filip Brinski najbolji sportaši Duge Rese u 2018. godini

Svečanost proglašenja najboljih u dugoreškom sportu održana je jučer u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Stolnotenisačica Aquaestila Andrea Pavlović i streljač Duge Rese Filip Brinski najbolji su sportaši grada na Mrežnici u 2018. godini, a naslov najuspješnije sportske udruge osvojio je Stolnoteniski klub Aquaestil. Sanja Samaržija iz Streljačkog kluba invalidnih osoba Duga Resa i Mateo Holjevac iz Judo kluba Duga Resa osvojili su priznanja za najuspješnije sportaše invalide, a godišnja priznanja za sportske djelatnike otišla su u ruke Andrije Babca, Damira Brckovića, Davora Vrbanića i Dražena Palajse.

Prošla sportska godina bila nam je veličanstvena, zbog svih ovih mladih ljudi, svih predivnih rezultata, pa i onih sportaša koji nisu večeras primili nagradu, rekao je gradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar te dodao- “to nam daje poticaj i pokazuje da ovaj grad ima budućnost, nadu i perspektivu”. A veliku perspektivu neosporno imaju najuspješniji mladi sportaši u prošloj godini, Andrea Pavlović i Filip Brinski.

 Kod proglašenja najuspješnije sportske ekipe, nije bilo prevelikog iznenađenja. Stolnoteniski klub Aquaestil zaštitni je znak svog grada već dugi niz godina, a kontinuirano dobri rezultati dokaz su velikog rada i truda svih članova kluba.

 Sam trud i zalaganje sportskih djelatnika, nažalost nije dovoljan za potpuni uspjeh. Puno toga ovisi i o gradu te njegovoj financijskoj podršci. Za ovu godinu, u gradskom proračunu još je više sredstava izdvojeno nego godinu prije, a gradonačenik Boljar svakodnevno brine o uvjetima za rad dugoreških sportaša.

S obzirom da je gradonačelnik Boljar velik zaljubljenik u sport, zanimalo nas je, prati li koji s posebnim zanimanjem…?

I da… prati rukomet, iako cijeni svaki sport, pogotovo one u kojima su Hrvati pri samom vrhu 🙂

Svim sportašima grada Duge Rese i u ovoj godini želimo puno sportskih uspjeha i ispunjenje vlastitih želja te ciljeva.