Udomljava se karlovački pas vodič Pina

Pina, pas vodič već je dobro poznata karlovačkoj javnosti, a s Mirsadom Bećirovićem iz Udruge slijepih Uska dijeli dobro i zlo već dugi niz godina. Ono u čemu Pina ne uživa, posjete su veterinaru, a u to smo se uvjerili prateći ju na jedno od obaveznih cijepljenja.

Karlovački veterinari Nina i Nenad Domišljanović već godinama brinu o zdravlju pasa vodiča te pokrivaju troškove cijepljenja, lijekova i ostalih potrepština. Sve je počelo sa Zolom i Erikom, prvim psima iz Udruge Uska, a nastavilo se sa Dartom i Pinom. Oni, prema zakonu mogu ulaziti u sve javne ustanove, pekare, trgovine, u svakodnevnom su doticaju i s malom djecom, stoga je članovima Udruge zdravlje i sigurnost njihovih pasa na prvom mjestu.

Pina uskoro navršava 12 godina, sve joj je teže obavljati svakodnevne zadatke, stoga je vrijeme da ode u zasluženu mirovinu. To nažalost znači da će se morati rastati od svog Mirsada, koji se ovom prilikom prisjetio i svih lijepih trenutaka koje je proveo s Pinom, a rastanak će mu jako teško pasti, toga je i sam svjestan.

Svi oni koji su zainteresirani za udomljavanje ovog predivnog psa vodića, mogu nazvati broj 0916000616 te pružiti Pini ljubav i toplinu koju je itekako zaslužila.