Milijun i 150 tisuća kuna karlovačkim poduzetnicima

Grad Karlovac je, kao i prijašnjih godina otvorio javni poziv za dodjelu potpora svojim poduzetnicima. Riječ je omilijun i 150 tisuća kuna potpora za mikro i male poduzetnike koje će se plasirati kroz osam mjera definiranih programom. Rok za dostavu zahtjeva je kraj studenog, a svede taljne informacije zainteresirani građani mogu pronaći na službenim stranicama grada Karlovca.

Prošle godine, Grad Karlovac je poduzetnicima i obrtnicima dodijelio 83 potpore u istoj vrijednosti koju nudi i ovoga puta, a zbog velikog interesa već su tada najavljivali kako će u 2019. uvesti nove, još učinkovitije mjere. Iznos sredstava nažalost, nije porastao, ali vidljivo je, ističe zamjenik gradonačelnika Karlovca Ivan Mrzljak, da se gospodarstvo razvija, a mi smo gotovo svakodnevno u kontaktu s našim obrtnicima i osluškujemo njihove potrebe.

Obrti, trgovačka društva, zadruge, udruge koje obavljaju gospodarsku djelatnost , fizičke osobe pružatelji smještajnih kapaciteta u turizmu, turistički vodiči, turistički animatori i još mnogi drugi mogu računati na financijsku injekciju i pomoć od grada, a da se radi o dobroj praksi, pokazuje i povećanje broja poduzetnika, kako u gradu, tako i u cijeloj županiji.

Zamjenik Mrzljak još jednom poziva sve zainteresirane građane da se jave i na taj način uđu u konkurenciju za novčanu potporu, što će zasigurno puno značiti svakom pojedincu.