Siniša Matijević na tečaju crtanja i slikanja kod Bolfeka

Siniše Matijevića, dječaka iz Krnjaka, koji je javnost oduševio nastupom na Super talentu kada je crtao s povezom na očima svi se sjećaju. Trenutno ide na tečaj crtanja i slikanja kod akademskog slikara Mladena Bolfeka što mu je omogućila Karlovačka županija. Kako napreduje došao je vidjeti i župan Damir Jelić.

Prava je radost za svakog roditelja kada prepozna u svom djetetu neki određeni talent koji mu pokazuje u kojem smjeru treba dijete dalje voditi kroz život ka samostalnosti. Ta je radost još i veća kada ga u tome podrži još netko jer znamo da nije lako podići dijete i izvesti ga na pravi put. Osjeća ju i Sinišin otac, Željko Matijević.

Siniša je došao u prave ruke kod akademskog slikara Mladena Bolfeka koji u svom nedavno otvorenom studiju u karlovačkoj Zvijezdi drži tečajeve crtanja i slikanja za oko 90 polaznika svih uzrasta. Za Sinišu Bolfek ima samo riječi hvale.

Jednako tako je i Siniša zadovoljan s tečajem i mogućnošću da se upozna s raznim tehnikama. S veseljem prihvaća sve izazove i zadatke i pokazuje da je spreman učiti i raditi na sebi te opravdava riječi hvale svoga učitelja.

Sinišin je plan upisati Školu primjenjene umjetnosti i dizajna, a u tome ima punu podršku oca te su sve sadašnje aktivnosti usmjerene na to, između ostalog, i ovaj tečaj koji mu pomaže u pripremi prijemnog ispita.

Siniši je sudjelovanje na tečaju omogućila Karlovačka županija kako bi ga potaknuli na daljnje razvijanje svog iznimnog talenta. Tečaj je posjetio i župan Damir Jelić koji je ovom prilikom pohvalio ne samo Sinišu nego i Bolfeke koji su jedan odličan primjer revitalizacije Zvijezde.