Na Doručku za žene okupile se brojne žene različitih generacija

Udruga Doručak za žene Hrvatska organizirala je 12. doručak za žene u Karlovcu.  Doručak se organizira svako proljeće i jesen, a ovoga puta održao se u restoranu Doma HV Zrinski. Bila je to još jedna prilika da se na jednom mjestu okupe žene kršćanke različitih generacija i profesija te uz doručak, glazbu i razgovor o brojnim životnim temama ugodno provedu subotnje jutro.

Zagreb, Rijeka, Čakovec i Karlovac gradovi su koji sudjeluju u organizaciji Doručka za žene. Ovakav događaj pokazao se uspješnim jer iz godine u godinu okuplja velik broj žena koje se osim druženja žele i educirati. Pa tako na svakom doručku bude i drugačija tema o kojoj govore stručnjaci. Glavna tema ovoga je puta bila “Za svađu je ipak potrebno dvoje”, a gosti predavači bili su bračni terapeuti Sandra i Davor Kukec.

Aktualna tema o problemima u komunikaciji koji su vrlo česti među bračnim partnerima zainteresirala je okupljene. Žene su imale priliku čuti savjete kako da imaju bolji odnos sa svojim supruzima te na koji način da rješavaju sukobe i probleme u komunikaciji.