KABA

Dani piva 2019. od 30.08. do 03.09.

33. Dani piva donose novi koncept manifestacije. Održavat će se od 30. kolovoza do 03. rujna na pet lokacija u gradu: kod kina Edison, na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, na igralištu Košarkaškog kluba Šanac, na ŠRC-u Korana i Foginovom kupalištu. Ukupno je predviđeno oko 30 koncerata, a nastupaju Prljavo kazališe, Psihomodopop, Kawasaki 3P, Vojko V, Pips Chips & Videclips, Svemirko, Mašinko i High 5.

Organizator je Grad Karlovac, a izvršni organizatori su Turistička zajednica i Mladost. Do odluke kako će organizirati Dane piva Grad je došao dubinskom analizom kroz nekoliko fokus grupa, tematsku sjednicu Gradskog vijeća i radnu skupinu u Gradskoj upravi.

Grad Karlovac izdvojit će za manifestaciju oko 800 tisuća kuna, što je samo trećina ukupnih troškova. Ostatak će podmiriti brojni sponzori, među kojima je glavni Heineken Hrvatska.

Cilj novog ruha jedne od naših najprepoznatljivijih manifestacija je da postane dominantan razlog dolaska u Karlovac.

Osmišljen je i novi vizualni identitet koji poručuje da se radi o modernoj manifestaciji s dugogodišnjom tradicijom. Uz boje Dana piva, crvenu i zlatnu, sada je tu i plava, boja Karlovca. Osnovni simboli su zlatka, pivo i glazba. Ostatak i detalji bogatog programa otkrivat će se u mjesecima koji dolaze.

omicron