Dani draganića

Otvoren sedmi “Karlovački vrtuljak”

Pod motom Živimo zajedno, ali s razlikama u Osnovnoj školi Grabrik otvoren je ovogodišnji Dječji vrtuljak u režiji Društva naša djeca Karlovac. Trajat će pet dana i bit će tu pregršt aktivnosti za posjetitelje – od koncerata, preko izložbi, do radionica.

Iako je kišovito vrijeme poremetilo plan otvorenja ovogodišnjeg Dječjeg vrtuljka na Glazbenom paviljonu, jednako dojmljivo i posjećeno bilo je i u dvorani OŠ Grabrik. Nakon nastupa karlovačkih bubnjara, raznih dječjih glazbenih točaka i veselih mažoretkinja,otvorenje je nastavljeno u Zorin domu gdje su kikići mogli pogledati zanimljivu predstavu Korak po korak u režiji Peđe Gvozdića.

Razne čitaonice, predstave, koncerti, filmovi, šetnje, igre…sve to očekuje karlovačke djevojčice i dječake u sljedećem tjednu. Na mnoge radionice školarci pa i predškolci dolazit će organizirano, ali sve su slobodne i za sve druge zainteresirane te naravno besplatne.

Za vrijeme trajanja “Karlovačkog vrtuljka” prikupljat će se i plastični čepovi namijenjeni kupnji skupih lijekova za oboljele mališane – svi ih mogu donijeti ispred Gradskog kazališta Zorin dom, svaki dan od 10 do 17 sati.