Grin fest u Dugoj Resi sutra sjajnim koncertom otvara Jura Stublić

Manifestacija Grin fest drugu se godinu zaredom održava u Dugoj Resi, a najavljen je bogat program. Zabavni, glazbeni dio programa počinje sutra koncertom Jure Stublića & Filma. Nastavlja se već dan kasnije kad će prisutni moći uživati u izvedbama grupe Lucky Day. Na Dan grada, 28. lipnja, posjetitelji će uz degustaciju specijaliteta moći uživati u nastupu Scifidelity Orchestra, a 29.srpnja na rasporedu je nastup Hladnog piva. U nedjelju, 30. lipnja nastupa Mladen Grdović, dok je koncert Karlovačkog tamburaškog orkestra najavljen za 03. srpnja. Četvrtog srpnja posjetitelje će zabavljati sudionici Međunarodnog festivala folklora.

 –”Osim zabavnog programa, ove godine za Dan grada DugeRese imamo novinu, a to je Gastro dan Turističke zajednice Četiri rijeke s ugostiteljskom ponudom više od šest restorana koji će besplatno izložiti svoje gastro specijalitete. Stoga ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane građane i ljubitelje dobre hrane da vide što se sve na našem području može dobro pojesti”, poručio je gradonačelnik Tomislav Boljar.

Za nedjelju, 23. lipnja predviđena je i cestovna atletska utrka Mrežnica Run koja će bez obzira na kišu biti održana za djecu u 10 sati, a za odrasle koji trče pet i deset kilometara u 18 sati.

Katica Milčić, tajnica Sportsko rekreacijskog kluba Anima istaknula je kako do sada imaju prijavljenih 250 natjecatelja, što je 100 više nego lani, a limit utrke je 300 natjecatelja. Kazala je i kako je podizanje startnih paketa sutra od 9 do 12 i od 16 do 17sati u vili kod amfiteatra i u nedjelju od 15 do 17 sati, te kako su na dan utrke do 17 sati još moguće prijave. Rekla je i kako će zbog utrka biti organizirana malo drukčija regulacija prometa na što sudionici u prometu trebaju pripaziti.