zv ljeto 2

Zvjezdano ljeto u Aquatici

U proslavu rođendana Grada Karlovca uključila se i Aquatika. Bogat program obuhvaća izložbu Borisa Benka “Vizualizirani Karlovac 440”, koncert Edina Karamazova “Made in silence”, igru Matije Pievca “Potraga za blagom”, program Gradske knjižnice “Čitajmo naše” i Dan otvorenih vrata Aquatike.

Sve je to dio Zvjezdanog ljeta u Aquatici kao dio velikog Zvjezdanog ljeta 2019.. Prvo događanje je već sutra, 2.srpnja, u 18 sati u dvorani Aquatike. Riječ je o izložbi diplomiranog grafičara dizajnera Borisa Benka “Vizualizirani Karlovac 440” koja uključuje 12 postera koji pričaju priču o Karlovcu.

U četvrtak, 4. srpnja, u 20 sati na Trgu Aquatike nastupa Edin Karamazov, gitarist i svirač lutnje svjetskog glasa, poznat po suradnji sa Stingom. Iz Aquatike savjetuju da se dođe ranije kako bi rezervirali mjesto jer program je besplatan, a to može biti i dobra prilika za razgledanje akvarija.

U petak, 5. srpnja, u 10 sati na Trgu gostuje program Gradske knjižnice “Čitajmo naše”, članovi karlovačkog Književnog kluba čitat će djela karlovačkih autora za sve posjetitelje.

Vrlo atraktivan dio programa je i Potraga za blagom koja započinje u subotu, 6. srpnja, u 10 sati na Starom gradu Dubovcu, a završava u Aquatici. Autor je Matija Pievac, licencirani turistički i pustolovni vodič. Radi se o interaktivnoj igri kroz koju ljudi upoznaju Karlovac i zabavljaju se.

Dan uoči Dana Grada, 12. srpnja, Aquatika već tradicionalno ima dan otvorenih vrata, svi su dobrodošli od 9 do 19 sati, a osiguran je i stručni razgled svakih sat vremena. Svi programi su besplatni za posjetitelje.