zv ljeto 2

Proširenje i uređenje hotela Mirjana u Slunju

Predstavnici Karlovačke županije, na čelu sa županom Damirom Jelićem, posjetili su Hotel Mirjana u Donjem Nikšiću, čiji je vlasnik Darko Flanjak najavio proširenje hotelskih kapaciteta i izgradnju bazena, vrijedno 30 milijuna kuna te istaknuo dobru suradnju sa županijskim Upravnim odjelom za graditeljstvo koji mu je u vrlo kratkom roku izdao lokacijsku dozvolu.

Hotel Mirjana u Slunju raspolaže s 58 elegantnih, moderno uređenih soba te 4 nova apartmana. Za poslovne prigode na raspolaganju je i kongresni centar s dvoranom kapaciteta za 250 osoba te manja dvorana za sastanke od 40 mjesta. Pored hotela nalazi se eko-etno suvenirnica s autohtonim proizvodima Like i Korduna kao što su domaća rakija, med, sirevi, suveniri, rukotvorine i slično , a sve to u paketu osiguralo je ovom turističkom dijamantu velike četiri zvjezdice i popunjenost u gotovo svim mjesecima.

Kako bi gosti na raspolaganju imali još više soba i kako bi ponuda bila raznovrsnija i modernija, krenulo se u proširenje hotela u dvije faze. U prvoj fazi izgradit će se novih 50 soba, ugraditi vanjski bazen, urediti fitness dvorana i proširiti restoran. Nakon toga krenut će se u opremanje modernog wellness i spa centra na južnoj strani hotela. U cijelu priču je uključena i Karlovačka županija.

Inače, radove na izgradnji novih sadržaja hotela izvodit će tvrtka Špelić iz Slunja.