OSTVARITE VELIKI POPUST U FRAK-U!

PROSLAVITE S NAMA 6. GODIŠNJICU OTVORENJA SALONA NA TRŽNICI

    1. Povodom šeste godišnjice otvorene salone na Tržnici Tvrtka FRAK doo želi darivati ​​kupce. Do kraja godine zato gole velike popuste u svim svojim poslovnicama.

Tvrtka FRAK doo osnovana je 1994. godine. Ostvareni uspjeh tvrtke dugujem svojim vlasnicima i osnivačima Ružici i Dragi Fudurić te cijelom timu prethodnih i stručnih suradnika.

Kontinuiranim ulaganjem u razvoj poslovanja i asortiman proizvoda za edukaciju i korištenje djelatnika, tvrtka se uspjela etablirati kao vodena montažna kuća na području Karlovačke županije.

Otvaranje moderne uređene trgovine u Karlovcu i Službeno djelovanje tvrtki prošireno je na segment maloprodaje i prodaje.

U prodajnom salonu ponuđen je veliki izbor vodovodnog materijala, oprema za centralno i solarno grijanje, oprema za plin i klimatizaciju.

Povodom šeste godišnjice otvorene izložbe salona na Tržnici, tvrtka FRAK je pripremila novo iznenađenje svojih kupaca. Sve do 31. prosinca ove godine u svim svojim poslovnim FRAK nudi velike popuste. Svim kupcima koji nude svoj životni prostor FRAK nudi širok asortiman sanitarne opreme, opreme za grijanje i veliki izbor keramičkih ploča po najpovoljnijim cijenama.

Posjetite poslovnice FRAK-a na Jelašima, u Službi i na adresi Trga hrvatskih branitelja 4 i ostvarite svoje stanovništvo. Dočekajte radosni nadolazeće blagdane!