Županijska vijećnica Živog zida pristupila HNS-u Karlovačke županije

215

Županijska vijećnica Helena Stojković, koja je do lipnja 2019. godine bila županijska vijećnica Živog zida, pristupila je HNS-u Karlovačke županije. “Gđa. Stojković je iz osobnih uvjerenja izašla iz članstva u Živom zidu, te je do učlanjenja u HNS Duga Resa djelovala kao nezavisna vijećnica”, priopćili su iz Županijske organizacije HNS-a Karlovac.

“Prepoznavši HNS kao stranku koja svojim radom na lokalnoj razini u Dugoj Resi, te u Karlovačkoj županiji aktivno radi na poboljšanju života svojih sugrađana i promiče vrijednosti liberalne demokracije gđa. Stojković se odlučila svoj politički put nastaviti u Hrvatskoj narodnoj stranci – Liberalnim demokratima. Nova članica dat će mogućnost HNS-u Karlovačke županije da sada djeluje i kroz Županijsku skupštinu, te da još snažnije radi na osiguranju kvalitetnijeg života svih građana Karlovačke županije.

Na svojoj sjednici 05.12.2019. Predsjedništvo HNS-a Karlovačke županije kooptiralo je gđu. Stojković u Predsjedništvo, te u stožer VII. Izborne jedinice za sljedeće parlamentarne izbore.”, stoji u priopćenju Županijske organizacije HNS-a Karlovac.