Nabava i ugradnja stanica za podizanje tlaka u višestambenim zgradama – javno savjetovanje

FOTO: Pixabay

Do 26. veljače  na javnom je savjetovanju Pravilnik o načinu i uvjetima sufinanciranja nabave i ugradnje stanica za podizanje tlaka u višestambenim zgradama na području grada Karlovca. Za navedeno sufinanciranje Grad Karlovac je u proračunu za 2020. godinu osigurao sredstva u iznosu od 250 tisuća  kuna, a sufinancirat će se najviše do 50 posto vrijednosti nabave i ugradnje, a putem javnog natječaja.

Svrha sufinanciranja putem javnog natječaja je omogućavanje nabave i ugradnje stanica, koje će stvoriti preduvjet za optimizaciju tlakova u javnom vodoopskrbnom sustavu Grada Karlovca i osigurati pouzdanu vodoopskrbu u višestambenim zgradama.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju višestambene zgrade koje se na natječaj prijavljuju putem predstavnika suvlasnika ili upravitelja. Nakon odabira svih pravovaljanih prijava, a na temelju Odluke Gradonačelnika sklapa se Ugovor o međusobnim pravima i obvezama u svezi sufinanciranja troškova nabave i ugradnje stanica za podizanje tlaka između Grada Karlovca s jedne strane, te odabranog podnositelja prijave s druge strane.

Sve informacije kao i obrazac za sudjelovanje na javnom savjetovanju građani mogu potražiti na službenoj web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr .