Novi radovi u Karlovcu – novi problemi i nesuglasice

Svi oni koji žive u Grabriku, točnije u ulici Bartola Kašića, nasuprot dječjeg vrtića, primijetili su posljednjih dana bagere, buku i mnoštvo radnika na zadatku. Naime, obnavlja se, odnosno radi sanacija parkirališta-  nešto što su stanari već odavno tražili. Međutim, nije sve pozitivno kako se čini, barem ako se pita viječnika GČ Grabrik Dimitrija Birača.

Prije otprilike 14, 15 dana, održan je sastanak vijeća Gradske četvrti Grabrik na kojem se, prema riječima Dimitrija Birača, raspravljalo o mnogim stvarima, no o jednoj vrlo važnoj nije, a to je početak radova na parkiralištu u Grabriku.

Sramota je, kaže Birač, da građani nisu upoznati s planom radova, a smatra da su dva  scenarija ovdje moguća -oba  poražavajuća za vladajuće i njihove partnere u viječu GČ-  HSU.

“Ili su znali što se sprema pa ništa nisu rekli na Vijeću ili nisu znali tada, što predstavlja još veći problem- jer se sve radi u zadnji čas. Bilo kako bilo, očito je da se vladajuća ekipa priprema za nadolazeće izbore kopajući i asfaltirajući, a ja pozivam građane da dobro razmisle i na tim istim izborima dobro razmisle kome će dati glas”, rekao je Birač danas našoj novinarki.

Radi li se ovdje o običnom političkom prepucavanju? Što stanari i čelnici grada imaju za reći? Hoće li se parking širiti ili postojeći samo prilagoditi? Puno je neodgovorenih pitanja pa vjerujemo da će ova priča zasigurno dobiti svoj epilog.