Dnevni boravak na Mrežnici

Obitelj Vukmanić proširuje svoju ugostiteljsku ponudu Mrežničke kuće. Projekt Dnevnog boravka na Mrežnici osmišljen je kao mjesto opuštanja, uživanja u prirodi te bogatoj ugostiteljskoj ponudi. Sve posjetitelje očekuje već poznati ambijent iz karlovačkog dnevnog boravka – klupe od paleta, dekice, dekoracija, lampice i prije svega ugodna atmosfera, kokteli i ukusna hrana. Otvaranje je planirano za nedjelju, 7. lipnja 2020. godine.

Uz već poznata i priznata jela proizašla iz kuhinje Mrežničke kuće, Dnevni boravak na Mrežnici donosi nešto potpuno novo. Gosti će moći uživati u čipsu od šarana, burgeru od junetine i vege beyond burger, pomfritu od celera, slasticama te bogatoj ponudi atraktivnih koktela, a kroz dan kava. Izvan prostora Dnevnog boravka, na terasi restorana, gosti će moći i dalje birati iz bogatog menua kuharice Ivane Vukmanić. Za one željne glazbe biti će pripremljeni unaprijed snimljeni DJ setovi kako bi gosti imali dašak glazbenog ugođaja. Posebna ponuda omugućava i romantičnu vožnju kajakom u čiju cijenu je uključeno i piće koje možete konzumirati u samome kajaku, te uživati u posebnom pogledu na rijeku Mrežnicu.

Svi zainteresirani moći će rezervirati svoj stol i vrijeme kada žele doći na broj telefona 047 819 100 ili putem društvenih mreža Restorana DP – Mrežnička kuća. Radno vrijeme je od srijede do nedjelje od 12 do 23 sata. Ponedjeljkom i utorkom restoran i Dnevni boravak su zatvoreni.
Restoran DP kao i Mrežnička kuća dostupni su online, a sve informacije i novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici.

Facebook: https://www.facebook.com/restoranDP/
Instagram: https://www.instagram.com/restorandpmreznickakuca/