Otvoren Dnevni boravak na Mrežnici – klupe od paleta, dekice, lampice i zanimljiva gastronomska ponuda

Dnevni boravak posjetila je i naša ekipa Trend TV-a, a kako je sve skupa izgledalo, pogledajte večeras u Dnevniku od 20 i 15 sati.

Ove nedjelje, 7. lipnja,  otvoren je Dnevni boravak na Mrežnici. Otvorenje je prošlo u dobrom raspoloženju te se tražilo mjesto više na potpuno rezerviranoj terasi. Opušteni ambijent i sunčano vrijeme posjetiteljima je dalo dašak manifestacije koja ima je nedostajala. Imali su prilike uživati u prirodi i već poznatim dekoracijama Dnevnog boravka – klupama od paleta, dekicama, lampicama i ostalim ukrasima. Sve to pratila je i zanimljiva gastronomska ponuda. Posjetitelji su mogli uživati u junećem burgeru, beyond burgeru, čipsu od šarana, pohanom sladoledu i koktelima.

Manifestaciju Dnevni boravak zajednički provode restoran DP i  Izvan fokusa.  Tijekom cijelog ljeta posjetitelji će moći uživati u ljepotama rijeke Mrežnice i gastronomskoj ponudi proizašloj iz kuhinje Mrežničke kuće. Također, planirani su i tematski vikendi za vrijeme kojih će se posjetiteljima prezentirati različite vrste kuhinje. Kubanska, kineska, španjolska kuhinja samo su neke od tema koje će se izmjenjivati tijekom čitavog ljeta.

Gastronomskim putovanjem kroz Dnevni boravak na Mrežnici planira se obići i Hrvatsku te prezentirati kuhinju Istre, Dalmacije i kontinentalne Hrvatske. Uz razna jela biti će ponuđeni i kokteli insprirani spomenutim krajevima.

Svi zainteresirani mogu rezervirati svoj stol i vrijeme kada žele doći na broj telefona 047 819 100 ili putem društvenih mreža Restorana DP – Mrežnička kuća. Radno vrijeme je od srijede do nedjelje od 12 do 23 sata. Ponedjeljkom i utorkom restoran i Dnevni boravak su zatvoreni.

Restoran DP kao i Mrežnička kuća dostupni su online, a sve informacije i novosti možete pratiti na Instagram i Facebook stranici.