SDP-ov Mihael Zmajlović posjetio Karlovac u sklopu bicikliranja po VII. izbornoj jedinici

Saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović na biciklu je obišao Karlovac  u ponedjeljak, 8. lipnja.  Dio je to njegove kampanje na biciklu #Mihakrozsedmu koja je započela u zagrebačkim Gajnicama, a završit će u subotu u Jaski. Zmajloviću je ovo treći dan na biciklu, a ovoga puta se zaustavio na karlovačkoj tržnici gdje je istaknuo probleme sedme izborne jedinice te koji je gospodarski plan SDP-a.

-Ono što je naš plan i kroz projekte, odnosno našu strategiju digitalizacije koja obuhvaća i dostupnost interneta i u one najzabitije naše krajeve. Što se ponekad čini i nevažno jer ljudi kada teško žive potrebne su im osnovne životne potrebe, ali  taj internet je nebitan, istaknuo je Mihael Zmajlović, kandidat SDP-a u Sedmoj izbornoj jedinici te nadodao kako je jučer posjetio Žumberak te u razgovoru s mještanima uvidio koliko njih nema internet, te koliko je on bitan osobito za mlade koji žive na žumberačkom području.

Zmajlović navodi i prometnu povezanost sa Zagrebom, ali i unutar samog Karlovca kao jedan od problema kojeg treba riješiti. Tu je i problematika Babine Gore.

-Ovdje u Karlovcu imamo još neriješenih problema – Babina Gora. U mom mandatu je sanirano Lemić Brdo kao crna točka u Hrvatskoj. Znam da nisu možda svi upoznati s tim problemom jer kada govorimo o okolišu i okolišnimn problemima ono što ne vidimo i što ne osjećamo neugodne mirise onda nam se čini kao da to i nije problem. Ali recimo Lemić Brdo je bio ogroman ekološki problem koji je riješen, a osta je nam ova trakavica od Babine Gore, rekao je Zmajlović.

Bivši ministar zaštite okoliša najvjerojatnije će biti posljednji na listi SDP-a, a nada se kako će uspjeti prikupiti dovoljno preferencijalnih glasova kako bi ušao u Sabor.