Ogulin bez novooboljelih, u Karlovcu za sad svi rezultati negativni

U gradu Karlovcu jučer je testirano 48 osoba. Pristiglo je 29 negativnih nalaza. Ostali nalazi se još očekuju.
Vezano za jučerašnji slučaj oboljelih osoba iz Generalskog Stola, možemo potvrditi da su epidemiolozi obradili dio kontakata te se trenutno 13 osoba (zaposlenici privatne tvrtke) nalaze pod mjerama samoizolacije zbog kontakta sa oboljelom osobom. Daljnja epidemiološka analiza je u tijeku, javljaju iz Stožera CZ Karlovačke županije.

U slučaju oboljele djelatnice PU Karlovačke, troje policijskih službenika je evidentirano kao kontakti oboljele i stavljeni su pod mjere samoizolacije.

U Ogulinu je jučer testirano 28 osoba, a svi nalazi su pristigli negativni. Obrađeni su i kontakti jučer oboljelih osoba iz Ogulina, a možemo potvrditi da što se tiče jučer oboljelih osoba- 1 osoba je zaposlenik ogulinske gradske uprave, a 2 su kontakti sa gradskom upravom. Dvadeset i sedam djelatnika ogulinske gradske uprave se nalazi u samoizolaciji.

Iz HZZJ smo dobili informaciju o jednoj oboljeloj osobi iz Duga Rese, međutim za vrijeme inkubacije nije boravila na tome području te će za vrijeme samoizolacije biti u Zagrebu. Oboljela osoba nema kontakata na području Karlovačke županije, ali zbog prijavljenog boravišta će se voditi kao oboljela iz Karlovačke županije.

Pod mjerama samoizolacije se u Karlovačkoj županiji trenutno nalazi 176 osoba.