Karlovačke rukometašice spremne za osvajanje prvih prvenstvenih bodova

Ulaz gledateljima je dopušten- uz poštivanje epidemioloških mjera

Seniorke RK Škola Rukometa Karlovac spremne su za početak nove natjecateljske sezone. U nedjelju, u prvoj prvenstvenoj utakmici na domaćem terenu dočekuju ekipu Zameta, jednog od najtežih protivnika po mišljenju mnogih. Pobjeda “doma” i prva dva boda na samom startu zasigurno bi Karlovčankama puno značili, ali kako to biva u sportskom svijetu-teško je unaprijed predvidjeti rezultat. Trener Dražen Keča odradio je kvalitetne višemjesečne pripreme i vjeruje u moć svojih djevojaka.

Ekipa karlovačkih rukometašica poprilično se promijenila u odnosu na prošlu sezonu. Čak osam igračica odustalo je od igranja- što zbog zdravstvenih razloga, obaveza na fakultetima ili drugih razloga. Pala je stoga odluka da se seniorskom sastavu priključi nekoliko igračica 2004. i 2006.godišta, no one će se većinom kaliti u drugoj momčadi u Trećoj ligi.

U pripremnom periodu Karlovčanke su odigrale tri pripremne utakmice-dvije na domaćem terenu s djevojkama iz Velike Gorice te jednu gostujuću u Zagrebu s ekipom Trešnjevke. Ostvarile su dvije pobjede i jedan poraz, no rezultat nije bio u prvom planu. Valjalo je dati priliku svima i vidjeti na čemu se još treba poraditi do početka prvenstva.

Glavni cilj je osigurati ostanak u ligi, tome se nadaju i vratarka Patricija Keča te jedna od najefikasnijih igračica Lucija Stepić. Ovom prilikom predstavile su i nove, crne dresove  koji će im, sigurno smo, donijeti sreću:)

S obzirom na to da prvu utakmicu Karlovčanke igraju na domaćem terenu, podrška navijača im je prijeko potrebna. Svi zaljubljenici u rukomet pozivjau se stoga da u nedjelju u 18 sati dođu u Sportsku dvoranu Mladost i pomognu djevojkama u osvajanju prvih bodova.

 

Što se tiče pravila ulaska u dvoranu…

Ulazit će se isključivo kroz glavni ulaz, svakome će biti izmjerena temperatura, nakon čega će se trebati na lice staviti zaštitna maska. Sjedala na kojima se smije sjediti bit će označena, a sva djeca koja dođu, mogu sjediti uz roditelje, s tim da je zabranjeno skakati po tribinama i nepotrebno se šetati.