Naš i vaš Trend radio slavi 14. rođendan

Naš i vaš Trend radio slavi 14. rođendan. U studenom 2006. točno u 11 sati i 6 minuta u eteru se prvu put oglasio Radio 047, na danas dobro poznatim frekvencijama 106,9, 105,4 i 102,1 megaherca. Kasnije je preimenovan u Trend Radio.

Trend radio najmađi je radio u našem gradu, pa i u županiji. Posljednjih 14 godina slušamo ga u automobilima, uredima, kafićima, u našim domovima. Glavna urednica Eva Zadro, glazbeni urednik i voditelj Tomica Jambrošić, urednica informativnog programa Ana Kordić i tonski realizator Johnny Grudić trude se svakog dana donositi brze, zanimljive i korisne informacije.

Naravno, postoje i problemi s kojima se radio kao medij suočava. U novije vrijeme, mladi, pa i oni nešto stariji sve su više okrenuti društvenim mrežama, raznim internetskim platformama pa je radio pomalo , nezasluženo naravno, izgubio na važnosti. Isto tako, teško je ugoditi ljudima i zadovoljiti sve glazbene ukuse, pogotovo kad možemo danas slušati glazbu koju želimo jednostavno, uvijek i svugdje.

Bilo kako bilo, naš Trend radio hrabro se nosi sa svim izazovima. Ima sjajne predispozicije za dalje i zaslužio je ljude koji vole i žele raditi. One ljude koji uživaju u svakom trenutku i u cilju im je rasti skupa s tim medijem.