KABA

Susreti s građanima

Gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić posljednjih mjeseci, s izbijanjem drugog vala pandemije korona virusa i krize koju je bolest izazvala na mnogim poljima; osobnim, poslovnim i egzistencijalnim, preusmjerio je komuniciranje s građanima na prioritetne i hitne slučajeve i to putem e – maila. Jedini razlog za to je odgovornost i zaštita zdravlja građana i djelatnika gradske uprave.

Od ovog tjedna gradonačelnik Damir Mandić, osim elektronskom poštom, s građanima će komunicirati i telefonom, kako bi se komunikacija ostvarila i s onim osobama koje ne raspolažu računalom.

Iz Grada podsjećaju da se svi upiti mogu poslati na e-mail adresu gradonacelnik@karlovac.hr ili pozivom na telefon 628 100  kako bi odredili prioritete i zakazali razgovor.

Nadamo se da će ova zahtjevna i izazovna situacija s kojom se svi zajedno i odgovorno borimo što prije okončati kako bismo se vratili normalnom ritmu rada i življenja na obostrano zadovoljstvo i na dobrobit naše zajednice, poručili su djelatnici Grada.