U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji 214  je novih slučajeva  zaraze Covidom – 19.  Od toga njih 128 testiranih je putem PCR-a. Od toga  16 osoba su korisnici ustanove u sustavu socijalne skrbi. Od ostalih 112 s područja grada Karlovca je 56 osoba, Duge Rese 11, Ogulina 18, Ozalja i Netretića četiri, Vojnića tri, Slunja, Krnjaka, Josipdola i Generalskog Stola po dvoje, Barilovića četiri, Bosiljeva, Ribnika, Plaškog i Žakanja po jedna zaražena osoba.  Putem testa za detekciju antigena 86 je pozitivnih osoba. Iz Karlovca su 23 osobe, Duge Rese 20, Ogulina 13, Ozalja 10, Slunja 11 ,  Josipdola, Rakovice i Tounja po dvije osobe, a Cetingrada, Vojnića i  Generalskog Stola po jedna osoba.

U Karlovačkoj županiji  ukupno je  do sada  oboljelo  4.275 osoba.

U  OB Karlovac  hospitalizirano je 64 COVID pozitivna pacijenta, pet osoba je otpušteno sa bolničkog liječenja,  dvije osobe su preminule. U OB Karlovac je ukupno 12 osoba na respiratoru, od toga sedam COVID pozitivnih osoba. Od početka pandemije u bolnici su preminule ukupno 74 osobe. U samoizolaciji se nalazi četiri liječnika, 12 medicinskih sestara i tehničara, sedam ostalih zdravstvenih djelatnika te 20 nezdravstvenih djelatnika. Od početka pandemije iz bolnice Karlovac je otpušteno 204 osoba.

U OB Ogulin na COVID odjelu je hospitalizirano 40 osoba, jedna osoba je otpuštena sa bolničkog liječenja. Od početka djelovanja COVID odjela ukupno je otpušteno sa bolničkog liječenja 86 pacijenata, a 27 osoba je umrlo od početka rada odjela.  U samoizolaciji se nalazi četiri liječnika, 10 medicinskih sestara i tehničara, dvoje ostalih zdravstvenih djelatnika te šest nezdravstvenih djelatnika.

U Specijalnoj bolnici Duga Resa hospitalizirano je 52 COVID pozitivnih pacijenata. U samoizolaciji se nalaze četiri liječnika, 26 medicinskih sestarai tehničara, 11 ostalih zdravstvenih djelatnika te 11 nezdravstvenih djelatnika.

U samoizolaciji se nalazi 1.029 osoba, evidentirano je jedno kršenje mjera u Duga Resi te je izdan prekršajni nalog.