KABA

U posljednjih 24 sata 201 novi slučaj zaraze i pet preminulih osoba

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj županiji 201 je novi slučaj zaraze koronavirusom. Putem PCR testiranja utvđena su 125 slučaja zaraze Covidom 19. S područja grada Karlovca su 72 osobe, Duge Rese 14,  Ozalja i Draganića sedam, Netretića šest, Barilovića, Bosiljeva, Generalskog Stola, Krnjaka i Lasinje po tri slučaja, Slunja dva, Rakovice i Žakanja jedan. Još je 76 zaraženih osoba koje su se testirale antigenskim testom. S područja Karlovca je tako još 25 zaraženih osoba, Duge Rese 19, Ogulina osam, Ozalja šest, Slunja i Rakovica četiri ,  Barilovića i Cetingrada tri, Netretića i Plaškog tri, Vojnića i Josipdola jedan.

U Karlovačkoj županiji  ukupno je  do sada  oboljelo  4.476 osoba.

U OB Karlovac hospitalizirano je 58 COVID pozitivnih pacijenata, sedam osoba je otpušteno sa bolničkog liječenja, dvije osobe su preminule. U OB Karlovac je ukupno 14 osoba na respiratoru, od toga osam COVID pozitivnih osoba.  U samoizolaciji se nalazi šest liječnika, 15 medicinskih sestara, odnosno tehničara, sedam ostalih zdravstvenih djelatnika te 21 nezdravstvenih djelatnika.

U OB Ogulin na COVID odjelu je hospitalizirano 46 osoba, četiri osoba su otpuštene sa bolničkog liječenja, jedna osoba je preminula. Od početka djelovanja COVID odjela ukupno je otpušteno sa bolničkog liječenja 90 pacijenata, a 28 osoba je umrlo od početka rada odjela.  U samoizolaciji se nalazi četiri liječnika, devet medicinskih sestara, odnosno tehničara, tri ostalih zdravstvenih djelatnika te sedam nezdravstvenih djelatnika.

U Specijalnoj bolnici Duga Resa  hospitalizirano je 53 COVID pozitivnih pacijenata. U posljednja 24 sata preminule su dvije COVID pozitivne osobe. U samoizolaciji se nalaze četiri liječnika, 27 medicinskih sestara, odnosno tehničara, tri ostalih zdravstvenih djelatnika te 15 nezdravstvenih djelatnika.

U samoizolaciji se nalazi 1.142 osobe.